Bobbi 8 mån

Bobbi

Till salu / för omplacering – svart jaktlabrador tik 8 mån

Uppdatering: Bobbi har nu flyttat till en ny familj på prov tom 1 nov. Vi önksar Bobbi lycka till i sin nya familj och hoppas att dom kommer trivas ihop.

Jag letar nu efter ett nytt hem till min 8 mån jaktlabrador tik Nettlefields Wyken Pipping ”Bobbi”. Bobbi är en mycket glad och trevlig hund, hon älskar människor och hundar. Hon är tuff, framåt och en mycket miljöstark hund, med väldigt bra mentalitet. Bobbi är en aktiv hund med stor arbetslust och motor, hon är grundtränad i apportering och kan grunderna i närsök, linjetag, har fina apporteringar med bra grepp och avlämningar. Hon har en fantastisk näsa. Det man behöver lägga lite mer tid på är fotgående, passivitet och stadga. Jag har jobbat mycket med att hon ska kunna vara lugn i olika miljöer och det börjar bli bra men behövs lite mer träning. Hon är mycket enkel att ha lös på promenaderna och fungerar bra i vardagen. Bobbi är en liten tik på 19,5 kg, hon är helt frisk men ej röntgad ännu.

Anledningen till att jag vill hitta ett nytt hem till henne är att vi inte riktigt passar ihop, så det är inget fel på henne utan mer personkemin som inte stämmer. Bobbi är ingen hund för nybörjare och man behöver ha lite tålamod i träningen. Jag tror att Bobbi skulle passa perfekt som jakthund, tjänstehund eller för dig som bara vill ha en rolig träningskompis.

Jag säljer Bobbi till dig som vill arbeta med din hund, det spelar egentligen inte så stor roll vilken ”sport”. Du ska ha mycket tid för henne och hon vill inte behöva vara ensam på dagarna. Hon vill komma till ett varaktigt och kärleksfullt hem där hon bor tillsammans med familjen inne (ej lägenhet och ej i stan). Jag tror att Bobbi skulle trivas som ensamhund eller med en annan lugn hund i familjen. Ej småbarnsfamilj. Bobbi bor i Knivsta, söder om Uppsala.


Se stamtavlan längst ner på sidan. Hon är från början registrerad i Svenskt Jakthundsregister och jag har i efterhand registrerat henne i SKK med regnr SE23337/2019. Hon har tre JRK mästare i stamtavlan på sin mammas sida (MPM12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof - morfar, MPM14 Country Sports Black Pearl - mormor, SFTCH SWTM MMP 08 Perdix Gundogs Proud Mary - mormors mor).

Maila till kajsa_fagerstrom@hotmail.com och berätta om dig så ringer jag upp om det verkar intressant. Jag svarar endast på frågor via mail.

Väl mött!
Kajsa Fagerström

Fotoalbum Bobbi

Bobbi 8 mån
Bobbi 6 mån
Bobbi 6 mån
Bobbi 4,5 mån
Bobbi 12 veckor
Bobbi 12 veckor
Bobbi 12 veckor
Bobbi 10 veckor
Bobbi 10 veckor
Bobbi 10 veckor
Bobbi 8 veckor
Bobbi 8 veckor
Bobbi 8 veckor
Bobbi 8 veckor
Bobbi 8 veckor

Stamtavla Bobbi


Nettlefields Wyken Pipping

Dual Mac at Artistryn

 

Läs mer om Monty


GBFTCH Apache Joe

Little Spirit


Nettlefields Snipe


MPM12 DKFTCH DKTM Jobeshill Olof

Läs mer om Brimson


MPM14 Country Sports Black Pearl

Om Bobbi

Namn: Nettlefields Wyken Pipping
Uppfödare: Nettlefields Kennel, Håkan Hansson
Född: 2019-02-02
Mor: Nettlefields Snipe
Far: Dual Mac at Artistryn

Rasdata

Stamtavla