Kursutbud 2018

top_image_4

Jag erbjuder grundkurser för unga hundar och nybörjare inom jaktapportering under sommar och höst 2018. Jag tränar med mjuka metoder, mycket beröm och belöningar för hunden. Stort fokus på lugn och följsamhet. Jag tycker det är viktigt att anpassa träningen för varje individ och lägga upp träningen så att hunden lyckas. Det ska vara roligt för både hund och förare att träna! Läs mer om mig och kurser jag gått.

Välkommen på kurs hos mig i Knivsta!

 

Valpkurs retriever

Neah 5 mån

Valpkurs för den apporterande retrievern. Passar dig som vill lägga en bra grund inför jaktprov eller bara ha roligt tillsammans med din hund. Vi jobbar med inkallning, kontakt, följsamhet/början till jaktfot, handtarget, avlämningar, sitt stanna kvar, närsök etc. Mycket fokus på hur du tränar din hund för passivitet. Denna kurs passar dig som är nybörjare och har din första retriever eller för dig som aldrig tränat jaktapportering tidigare. Inga förkunskaper krävs. Mer erfarna förare är såklart välkomna också, jag anpassar träningen för vad varje ekipage behöver.

Hundens ålder: ca 4-8 mån
Datum & tider:

Kursstart 2: Måndagar 17.30 - ca 19.00 med start 20/8. Övriga datum: 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9. Den 24/9 startar vi kl 17. 3 platser kvar!

Kursstart 3: Torsdagar 15 - ca 16.30 med start 27/9. Övriga datum: 4/10, 11/10, 18/10, 25/10, 1/11. Den 1/11 startar vi kl 14.30. 5 platser kvar!

Kostnad: 2.200 kr för alla 6 tillfällen
Deltagare: Max 6 st
Plats: Knivsta, norr om Arlanda

Anmälan är bindande.Vid förhinder betalas endast kursavgiften tillbaks om det finns någon reserv som kan ta platsen. Tikar som löper får ej delta på kurserna, men man är välkommen som åhörare.

Unghundskurs retriever fortsättning

Unghundskurs

Vi bygger vidare på delarna från valpkursen med fortsatt fokus på att växla mellan aktivitet och passivitet och hur du jobbar med att ha en lugn och koncentrerad hund i träningen. Vi tränar linjetag med apporteringar, närsök, jaktfot, avlämningar, enklare markeringar, befästa stoppsignalen, stadga etc. Denna kurs passar dig som har gått valpkursen eller för dig som redan har kommit en bit på väg med din unga hund. Nybörjarekipage med äldre hundar kan även anmäla till denna kurs. Hunden ska klara av arbeta i grupp och apportera till sin förare.

Hundens ålder: ca 7-15 mån
Datum & tider:

Kursstart 1: Onsdagar 18-20 med start 4/7. Övriga datum: 11/7, 18/7, (uppehåll v.30-31) 8/8, 15/8, 22/8. Fullt!

Kostnad: 2.200 kr för alla 6 tillfällen
Deltagare: Max 6 st
Plats: Knivsta, norr om Arlanda

Anmälan är bindande.Vid förhinder betalas endast kursavgiften tillbaks om det finns någon reserv som kan ta platsen. Tikar som löper får ej delta på kurserna, men man är välkommen som åhörare.

Privatträning retriever

Apporteringskurser

För dig som har en hund som har svårt att jobba i grupp eller har en specifik utmaning som du behöver hjälp med för att komma vidare i träningen. Det går även bra att boka in sig tillsammans med en kompis på privatträning, dvs 2 ekipage på samma tid.

Hundens ålder:
från 4 mån -
Datum & tider: Maila kajsa_fagerstrom@hotmail.com för att boka.
Kostnad: 500 kr per tillfälle för 1 pers, 700 kr för två personer (350 kr / person).
Plats: Knivsta, norr om Arlanda

Anmälan är bindande.Vid förhinder betalas endast kursavgiften tillbaks om det finns någon reserv som kan ta platsen.

Anmälan till kurser


 

 

  

 
 

Betalning sker inom 2 veckor efter anmälan är gjord. Faktura kommer på mail.

Välkommen att höra av dig med frågor på kajsa_fagerstrom@hotmail.com eller ring på 073-7159712.

Företaget innehar f-skattsedel.

Hitta hit

Alla kurser kommer att hållas hemma hos mig i Knivsta. Adress: Brunnby Framnäs 329

Länk till Google Maps
https://goo.gl/maps/8SnLsHaqFEt