Mini 1:a pris Nkl B-prov Ö-vik, 18 juli 2021
Mini 1:a pris Nkl B-prov, 18 juli 2021

Välkommen!

Här hittar du info om mig och mina jaktlabradorer, jag heter Kajsa och mina hundar Neah, Pennie & Mini. Vi tränar inför A, B & C-prov och praktisk jakt.

Om mig

top_image_18

Jag har tränat retrievers i 15 år och brinner för hundträning! Att starta på prov, tävla och jaga med mina hundar är det roligaste som finns! Två av mina hundar är nu jaktprovschampions. Läs mer om mig och de kurser som jag har gått.

Tävlingar/prov

top_image_17

Här kan du se resultat på tävlingar/jaktprov som vi har startat på.

Neah

top_image_37

SE J(j)CH Sea-Croft Neah
Neah är en sprudlande livsglad hund och en mycket duktig apportör. Hon har en näsa utöver det vanliga och är en fantastisk viltfinnare i kombination med att hon är otroligt samarbetsvillig och lyhörd. Neah blev jaktprovschampion i jan 2018.

Pennie

Pennie 1:a pris B-prov Ekl Älvdalen, 25 juli 2021

Streamlight's Phoebes Cornelia

Pennie är en riktig naturbegåvning. Hon är en fröjd att ha vid sidan, så följsam och lugn och sedan full fart i arbete, duktig på att växla ner i tempo och arbeta noggrannt med näsan. Pennie är en mycket enkel och lättlärd hund som har en fantastisk balans mellan samarbete och självständigt arbete. Pennie har 2x1:a pris på B-prov Ekl, 1:a pris på KKL, placerat sig 2:a på SGL Open stake samt uppflyttad till Vinnarklass JRK. Pennie har tidigt fått vara med på fågeljakter, har varit helt spontan på nyskjutet vilt och naturligt följt efter löpor och skammade fåglar.

Mini

Mini 11 mån

Crosstrials Hope Summers

Mini är en liten tjej på 17,5 kg. Hon är energisk och intensiv, mycket social och utåtriktad. Hon har naturligt bra apportgrepp, snabba inleveranser och mycket fina avlämningar. Mini fick ett 1:a pris i Nkl B-prov på första starten juli 2021. Mini är mycket enkel ute på promenad, följsam och lyhörd, hon är också den gulligaste & gladaste hund jag haft, väldigt kelig och vill alltid vara nära.

Kurser & Aktiviteter

Inga kurser just nu.

Se tidigare kurser 

Medlem i klubbar

ssrk_logo

jrk_logo

sgl_logo